Lindynette + ospen 1500

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette skoro rok a teď jsem dostala na angínu anibiotika Ospen 1500. Je nějaká možnost snížení ochrany před otěhotněním? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje, pokud chcete mít jistotu použijte při užívaní ještě kondom i když je to až přehnaná opatrnost. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: