Liparokela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem v prosinci po operaci pupeční kyly a ted 2.7.16 po operaci akutní liparokély,taky v pupku,jizva se zhojila dobře,je trošku keloidní,ale včera jsem si při čištění pupíku našla zase bulku co mi z něj ,,leze´´ (vypádá to dost podobně jen je to trošku víš,než byla ta předchozí a tentokrat je to pouze trošku bolestive naomak ,minule bylo i zvraceni,prujem,velke bolesti) je možné ,že se po měsíci od operace ,kdy jsem kromě sama sebe netahala nic objeví znova? ptám se protože plánuji založit rodinu a nevím jestli mám opět navštívit chirurgii,nebo se to třeba časem může nějak ztratit?popř.to těhotenství nijak nevadí? předem moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer. Možné to samozřejmě je. Určitě vyhledejte operatéra a ukažte mu to.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Tipy pro kvalitní spánek aneb Jak se vyspat dorůžova
Články: Tipy pro kvalitní spánek aneb Jak se vyspat dorůžova
Těšíte se po náročném dni...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Počet lidí sužovaných...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Máte dojem, že vám praskne hlava bolestí? Vyhledejte neurologa!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x