Lipom

Dobry vecer pane doktore.....Moc Vam dekuji za rychlou odpoved, ohledne operace lipomu a boulicky - objeveni boulicky na stejnem miste. Nemusim tedy mit strach, ze by se objevil lipom novy na stejnem miste po 14 ti dnech? Mam sileny strach a predstava dalsi operace......urcite si zajdu hned v pondeli za dr., ale vikend bude tedy krusny :( ctu tady ruzne nazory na znovuvyskytnuti....ale zase na druhou stranu, ze by se vyskytnul tak kratkou dobu po operaci a jeste ke vsemu stejne velky.... mi prijde divne...Kazdopadne me trosku vystrasila sestricka meho dr. kam jsem dnes volala a ona mi rekla (muj lekar dnes neordinoval), ze to neni normalni. Vystrasila me tedy hodne a Vam dekuji za uklidneni, doufam, ze mate pravdu a pujde jen o tekutinu....Opravdu moc dekuji! J.

Odpověď odborníka:

dobrý den, asi už se to vyřešilo u Vašeho lékaře, navíc nevím, na co odpovědět, doufám,že vše dopadlo k Vaší spokojenosti. zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: