Liposukce

Pane doktore, ráda bych si nechala provést bezbolestivou neinvazivní liposukci břicha, ale nevím zda to nemá vliv, nebo spojitost - odbourání tuků a lynfatické žlázy. Před pěti lety mi lékař na mamografu zjistil nádor v prsu.Odoperovali, ale zároveň mi odoperovali i lymfatické uzliny z podpaží a tak bych se jen ráda ujistila, že to mohu bez problému podstoupit a nehrozí mi např. otok ruky, které vídávám dost často u žen po stejné operaci. Děkuji Vám, Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Možnost negativních dopadů ošetření liposukcí a vhodnost zákroku po popisované operaci prsu musí posoudit indikující lékař. Ten Vás musí vidět a měl by mít přístup do Vaší zdravotní dokumentace (což mu ve spolupráci s prakt.lékařem umožněte).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: