Lipoxal extreme

Dobrý den přeji a prosím o odpověď.Můžu užívat Lipoxal extreme , když jsem proděla v létě 2009 trombozu. Jsem snad vyléčena, Warfarin už brát nemusím, pouze Anopyrin 100mg 1tabletu denně. Bojím se, aby mi zelený čaj , který lipoxal mimo jiného obsahuje, aby mi znovu nezpůsobil trombózu .V lékárně tvrdí, že určitě ne.Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Podle informací výrobce (jedná se o výživový doplněk, nejsou k dispozici větší klinické studie) by Lipoxal zvyšovat riziko vzniku trombózy neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: