Listerioza v těhotenství

Dobrý den, tento týden mi vyšel pozitivní těhotenský test, předpokládám tedy, že jsem ve 4-5tt, k potvrzení na gynekologii jdu př. týden. Dnes jsem měla na jídlo hermelínový salát - bohužel až pak mě napadlo, esi to můžu a vyčetla jsem, že by mohlo dojít k nákaze listeriozou. Mám se obávat, jak poznám, že k tomu došlo, případně jak to řešit....děkuji.....

Odpověď odborníka:

dobrý den, nic neřešte, pokud ten salát "nežil vlastním životem", tak budete v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: