Litalir

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, moje matka bere asi 20 let Litalir na snížení četnosti červených krvinek, zřejmě už jí to nedělá dobře, udělal se jí na noze bércový vřed asi před rokem. Dá se Litalir něčím nahradit a jak tento bércový vřed vyléčit? Děkuji předem, D.Hendrich

Odpověď odborníka:

Vznik bércového vředu jistě není v souvislosti s touto terapií. Vřed vznikne tehdy, když je výživa kůže bérce natolik zhoršená, že se kůže začne sama rozpadat. Rozhodně byste měli chodit pravidelně na kožní, navíc doporučuji cévní vyšetření a léčbu defektu moderními krycími materiály ( vše vám blíže řekne váš dermatolog). Zda se vřed zahojí záleží na stavu cév dolních končetin.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: