Lizani konecniku

Dobry den, zajimalo by me, jestli lizani konecniku patri mezi rizikove sexualni chovani. Jaky je vas nazor na delku samolecby vytoku z pochvy nebo jineho diskomfortu? Pokud je vytok zluty, nezapachajici a neni blizko menstruaci. Jde mi o to, jak dlouho zkouset volne prodejne prostredky. Moc Vam dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o rizikové chování. Samoléčbu nedoporučuji.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: