Lm + ginkoprim max

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci a neberu žádné léky na ředění krve. Beru pouze euthyrox 75 kvůli štítné žláze. Mohu užívat Ginkoprim Max? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Můžete, pokud byste však začala užívat léky ke snížení krevní srážlivosti, nebyl by tento přípravek již vhodný.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: