Logest

Dobrý den, užívám již přes 2 roky antikoncepci Logest. V posledních cca 2 měsících mi začaly poměrně hodně otékat lýtka. Vzhledem k tomu, že do práce chodím pěšky nemyslím si že by za tím byl nedostatek pohybu. Spíš mě napadla spojitost s užíváním antikoncepce. Bylo by to možné?

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné by to bylo.důležité je, aby nebylo zarudnutí a bolest.pokud máte výraznější otoky, navštivte gynekologa k event.změně antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: