Lokální umrtvení u zubaře v těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná v šestém měsíci a mám kaz na zubech který nejde odstranit bez lokálního umrtvení. Nemohu ublížit miminku? Zubař říká že ne ale kamarádce gynekolog zakázal v jakémkoli stupni těhotenství injekci. Těhotenství první, rizikové z důvodu věku 35 (umělé opl.) Moc děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Lokální umrtvení by nemělo plodu nijak ublížit, i když při graviditě po umělém oplodnění v 35 letech a první graviditě bych zvážil,zda neodložit výkon po porodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: