Loket

Dobrý den. Chtěl bych poradit. Dřív jsem se léčil s pr. loktem .Měl jsem tenisový loket.Dostal jsem 3 injekce a následně antibiotika, pak jsem měl 2 krát rehabilitaci. Po této léčbě se loket uklidnil.Jenomže jsem měl úraz na patě. Tři měsíce jsem musel chodit o berlích než mi byla povolena postupná zátěž paty. Při používání berlí se mi bolest do lokte vrátila. Jak léčit ,mastit.

Odpověď odborníka:

Buď můžete zkusit stejnou léčbu, kterou jste absolvoval, nebo se obrátit na ortopeda a informovat se o použití rázové vlny nebo dokonce aplikaci vlastní plasmy, metoda ACP. Aplikace aktivovaných vlastních krevních destiček. Poslední metodu , ale pojšťovna nehradí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x