Lokren

Dobrý den,pane doktore.Mám na Vás dotaz,který je o léku na vysoký tlak.Doktorka mi upozornila na vedlejší učinek impotenci,který je u Lokrenu možný,je brána impotence ohledně neplodnosti muže,nebo to je myšleno při užívání na stopoření pohlavního orgánu.Jak tedy definovat impotenci, z toho důvodu se mi do toho léku moc nechce. Je mi 42 let,jak by jste se k tomu stavěl vy.Když jdu k doktorovo mám tlak 150 na100 a ,když jsi ho měřím doma pažním takoměrem tak mám cca.140 na90 nejdříve mi napsala Lusopress po něm mi bolela hlava ,tak mi napsala Lokren.Poradte mi prosím,co s tím.Nechci brát celý život prášky na tlak,musí přeci existovat nějaký preparát na snížení vysokého tlaku.Děkuji za Váš čas a odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Miro, pokud jste jinak štíhlý a moc nesolíte, a přesto máte vysoký tlak, práškům na tlak se nevyhnete. Je důležité držet tlak pod 140/90 dlouhodobě, je pak menší riziko infarktu a mozkové mrtvice v pozdějším věku. I když v příbalovém letáku je napsaná impotence, jistě je tam i u kolika % pacientů ji lze očekávat. V případě Lokrenu je to "časté", tj. 1-10% pacientů může mít poruchy potence ( chuť na sex, nedostatečná erekce nebo poruchy ejakulace). To znamená, že je tu 90-99% šance, že je mít nebudete. Nezbývá, než vyzkoušet. Pokud by dělal problémy, lze se domluvit s lékařkou na jiném léku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x