Loupání v kloubech

  • Dotaz od: Renata Šudová
  • Publikováno: 3.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, syn má 10 let, váha 40 kg, výška 127 cm. Poslední rok si stěžuje na bolesti v zápěstí, při točivém pohybu mu v zápěstí "loupá", stěžuje si také na bolest. Strjné problémy má u kotníku a také krční páteře. Po několika hodinách tanečního kroužku jsou bolesti takové, že 3 dny kulhá. Navštívili jsme lékaře, podle kterého je syn v pořádku. Na základě rentgenového snímku nemá kosti stále dovinuté /velké mezery/. Mám stále pocit, že takové projevy nejsou v pořádku. Děkuji. Renata Šudová

Odpověď odborníka:

Pokud dětský ortoped zhodnotil rengenový nález jako normální pro daný věk, tak asi bude vše vpořádku. jenom bych nedoporučovala intenzivní sportování, aby nebyly nedovyvinuté klouby přetěžovány, mohlo by to vést v pozdějším věku ke komplikacím (artrosa).

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: