Ložiska rakoviny v kostech a spodních části plicních laloků

Dobrý den, moje babička má dosavadně zjištěna ložiska rakoviny v páteři a také ve spodních lalocích plic. Brzy ji jestš čeká podruhé vyšetření na CT. Po tomto vyšetření by se měla dostavit na konzilium. Chtěla bych se zeptat, zda-li je toto léčitelné. Znamená předvolání na konzilium "konec" nebo se jedná pouze o běžný postup při rozhodování o další léčbě? Předem děkuji za zodpovězené otázky. Veronika Novotná.

Odpověď odborníka:

Konzilium je skupinka lékařů z různých oborů, kteří se poradí o nejlepším postupu. Je to tedy normální postup při rozhodování o další léčbě.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x