Ložisko v mandli

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Již několik měsíců mám ložisko v mandli. ORL primář mne ujistil, že se nejedná o nic nádorového, ale 1% tam vždy prý může být. Měla jsem jít na okamžité odebrání mandle a následně na rozbor, avšak otěhotněla jsem a doktor mi operaci odložil s tím, že mne každý měsíc bude zvát na kontroly, zda ložisko roste či ne. Ještě před otěhotněním jsem podstoupila CT a toto nic nádorového neukázalo. Mám celkem obavy, jelikož mne začíná bolet ucho a začínám hůře vidět na oko. Co by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji USG a ev MRI

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: