Ložiskovité padání vlasů

Může být příčinou silného padání vlasů v krátkém časovém období stres,když byla vyloučena porucha štítné žlázy?? Dá se to léčit? Jaký výsledek lze předpokládat?Velice Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problematika padání vlasů bývá komplikovaná a často souvisí i s hormonálními změnami (nejen štítné žlázy), které jsou s psychikou provázané. Právě podávání hormonů může padání vlasů zmírnit či zastavit. Je ale nutné komplexni vyšetření, které povede k určení příčiny problému a smysluplné léčbě.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: