Ls páteře

dobrý den paní doktorko, je mi 28let a za 4týdny mám termín porodu, řeknu vám, že už docela trpím. Před otěhotněním mi zjistili nález na ploténkách na L i P straně mám tam výhřez.Léčila jsem se, ale marně spíše do mě cpaly nesmyslné léky a injekce. Ted hodně trpím na bolest na pravé straně uplně mi to tlačí do kosti v podbříšku, špatně vztávám, lehám si, ohýbám se vše s bolestí i ve spánku mě to bolí. Mám docela strach s porodu při kontrakcích, jestli to vubec vydržím, protože už jsem měla poslíčky a ty záda to bylo teda něco. Chtěla bych se zeptat . Jestli u těchto problému nenavrhují císařský řez. Já už se ani u své neuroložky neléčím, protože ta mě spíše zdraví ničila.Moc vám děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

plánovaný císařský řez ze zdravotních důvodů možný je, ale záleží na konkrétním nálezu na páteři, který gynekolog zhodnotí sám, nebo s pomocí neurologa a dle toho navrhne císařský řez. Určitě gynekologa o problémech informujte, abyste probrali další postup.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: