Lsil a vyrůstky

Mám za sebou výsledky z cytologie a již po třetí mi vyšlo LSIL tak můj dr me posílá do nemocnice na nějaký mikroskop a možná biopsii.Tam jdu 8 listopadu. Moc nic mi neřekl zda je to vážné nebo ne a.Docela se bojím. Také řekl ze změny na čípku vyvolávají i chlamydil, které jsem prodělala tak nevím. A ještě se chci zeptat na jakoby kožní Vyrůstky u klitorisu začali se.mi dělat až v poslední době, ale bradavicky nebo tak to nejsou. Nevíte co to je a chirurgicky zákrok nechci nedoporucuje se mi moc anestezie. Můj dr to viděl a řekl jen ze když me to nebolí tak to necháme. Také me napadá zda to nemá souvislost s bylinkami, které beru a to konkrétně lichorerisnici, tužebník a ořešák právě na zmíněné chlamydie a po těchto bylinkach jsem.se zbavila všech obtíží. Moc děkuji za vaši odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Lucie, děkuji za Váš mail. Změny na čípku upřesní biopsie. Změny mohla způsobit HPV infekce, která může souviset i se změnami - s výrůstky u klitorisu - kondylomaty. Fotografie ale nejsou úplně kvalitní.
S pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x