Lsil vcetne hpv viru

Dobrý den, na cytologii při preventivní prohlídce mi byl zjištěn nález lsil včetně hpv viru a hodnoceno jako uspokojující stěr. Paní doktorka mi doporučila jako opatření do příští prohlídky za 4-6 měsíců se odkyselit, pit max 1 kafe denne, pití vody s citronem a celkove pitný režim min 2 litry za den a uzivat Oscilococcinum 1-2 tuby tydne do příští prohlídky. Jak na tento její postup nahlížíte Vy? Jak moc se obávat, že z tohoto nálezu by se mohlo vyklubat něco závažnějšího a jak velke je riziko onemocnění rakovinou? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, LSIL je na hlídání a dle zjištěného viru. Postup v prohlídce vidím jako správný. Měla byste jí více věřit:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: