Luivac a hypothyerosa

Dobrý den, Mám hypofunkci štítné žlázy a beru lék euthyrox. Vzhledem k velmi častým streptokokovým angínám jsem dostala lék Luivac. Zatím jsem využívala celé první balení (28 tbl.) a nyní jsem zjistila, že tento lék není pro osoby s autoimunitním onemocněním. Mohu tento lék s dg. hypotyreosa užívat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! Luivac posiluje imunitu, kterou lze posílit i jinak. Osobně nevidím problém v tom, abyste s hypothyroesou luivac užívala. Proti anginám Vám ale doporučuji spíše úpravu životosprávy : zdravá strava, otužování (např. studená sprcha), sport, pobyt venku a dostatek odpočinku by Vám měly přinést podstatné zvýšení odolnosti proti těmto a podobným onemocněním.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: