Lulénka v těhotenství

Dobry den,mám 16.měsíčního syna,teď jsem v 8.týdnu těhotenství.Chci se zeptat, kdyby se mi teď objevila lupenka,jestli by to mělo špatný vliv na těhotenství,plod,nebo posléze na narozené miminko.Před asi 2 měsíci mě začly bolet obě zápěstí a kotník a nad břichem se mi vyrazil suchý flíček a ve vlasech se mi dělají taky velké kola.Taky můj otec má lupenku,proto se bojím o malé.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Iveto, těhotenství nejpíš projevy lupénky vyprovokovalo, ale děťátku by to nemělo nijak ublížit. O svém stavu informujte svého gynekologa a nechte se vyšetřit a sledovat na kožním oddělení. Lupenka se typicky během těhotenství zhoršuje, po porodu Vám možná zase vymizí. Nestrachujte se, všechno bude v pořádku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: