Lunafem

Dobrý den. Přešla jsem z antikoncepce Minerva na Lunafem, kde je menší dávka hormonů. Proto bych se chtěla zeptat, zda je větší riziko otěhotnění a jestli například při požití alkoholu se účinek antikoncepce sníží. Taky se mi jedenkrát stalo, že mě i příteli praskl prezervativ, proto se bojím, jestli je Lunafem dostatečně účinný. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy, Lunafem je zcela spolehlivá antikoncepce a alkohol v rozumné míře jeho účinek nesníží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: