Lunafem vs. decolen

Dobrý den, chtěla jsem se optat, zda není nějak škodlivé souběžné užívání antikoncepce Lunafem a potravin. doplňku Decolen. Příp.jestli se tímto účinek antikoncepce nezmenší. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravky můžete oba užívat současně, účinek antikoncepce nebude zaručeně snížen.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: