Lymfatická masáž s e.coli - ano či ne

Dobrý den, je vhodné absolvovat lymfatické masáže, pokud mi byla v moči diagnostikována e.coli? Již pár dní ,kromě D-Mannosy a dalších vitamínů na vyloučení e.coli z těla , si dopřávám detoxikační kůru (bylinkové čaje, zásadité ovoce a zelenina) aby bylo zbavení se bakterie efektivnější a důkladné. Zvažuji detoxikaci podpořit chozením na lymfatické masáže. Je to vhodné? Nikdy předtím jsem na takové masáži nebyla, dočetla jsem se, že při bakteriální či virové infekci není lymf. masáž vhodná kvůli rozšíření infekce do celého těla, ale zároveň masáž slibuje odplavení toxinů. Nechci si více uškodit. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně neexistují ověřené informace, že by v tomto případě byly masáže účinné. nevidím ale důvod, proč by Vám oblížily

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x