Lymfatická uzlina

Dobrý den, mám prosbu. Na sonografickém vyšetření byl nalezen v levé podčelistní žláze hypoechogenní elipsoidní okrsek cca 5 mm velikosti, v.s. intraglandulární lymfatická uzlina. Je na místě se obávat, nebo je to neškodný nález? Předem děkuji za reakci.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Dane, doporučuji Vám konzultovat uvedený nejistý výsledek s Vaším ORL lékařem a domluvit se na upřesnění nálezu dalšími metodami, případně včetně biopsie. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova choroba: vědci už poznají, koho ohrožuje
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Mýty o zácpě
Články: Mýty o zácpě
Vědci z berlínské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: