Lymfatická uzlina

Dobrý den Mám problém v oblasti pravého třísla (viz.foto "inguinal") se mi poslední měsíc skoro vždy po pohlavním styku udělá uzlina velikosti hrášku,která na dotek lehce bolí a poté zase zmizí. Takto se to většinou opakuje. U kořene penisu (viz. Obrazek) se mi udělal malý vyrustek který tam mám uz rok. Může to mít spolu neco společného ? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na obrázku jsou znázorněny spíš kýly. Kýla by to mohla být, i když pro to nesvědčí tak malá velikost. Kromě uzlinky by mohlo jít o nějakou kožní nebo podkožní záležitost. Výrůstek by ale mohl být podezřelý a doporučil bych vyšetření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Čtyři zlatá pravidla pro udržení cukru pod kontrolou
Články: Čtyři zlatá pravidla pro udržení cukru pod kontrolou
Cukrovka se zdaleka neřeší...
Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Články: Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Hemofilie je dědičná...
Nemoci nehtů (3. díl)
Články: Nemoci nehtů (3. díl)
Se zvětšeným posledním...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: