Lymfatická uzlina

Pred mesiacom mi na lavej strane krku navrela lymfatická uzlina. Pán doktor mi zistil v hrdle bakteriu-streptokokus hemolitikus. Inde uzliny nemám zväčšené. Snáď okrem triesel kde si ich pri snahe viem nahmatať. Často trpím pálením pošvy. Môžu byť uzliny zdurené kvôli pošvovej infekcií? Mala by som podstúpiť aj nejaké iné vyšetrenia?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tříselné uzliny pokrývají částečně i oblast rodidel včetně pochvy. Jejich zvětšení může s pálením v pochvě souviset. Problémy s pálením pochvy řeší primárně gynekolog, pokud máte stále uvedené obtíže, je vhodné ho vyhledat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: