| Nápověda

Lymfatické uzliny na stehni pod tříslem

Dobrý den, na horní pravé straně stehna jsem si nahmatala bulku, která je jen trochu citlivá na dotek. Po ultrasonografii mi byly zjištěny na pravém stehni pod tříselným vazem 2 oválné až kulovité lymf.uzliny velikosti kolem 1 cm s hyperchogenním centrem a hypoechogenním lemem s norm. cevním zásobením. Na levém stehni je 1 oválná lymf.uzlina vel 15x6mm stejného charakteru. Prosím o radu, co dále mám s tím dělat? Chyrurgicky odstranit nebo podstoupit další vyšetření? Děkuji Vám moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, proč jsou uzliny takto zvětšeny. Doporučoval bych proto znovu konzultaci u ošetřujícího lékař, který zná Váš přesný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Podávání hormonů – pro a proti
Články: Podávání hormonů – pro a proti
Hormonální hladiny se během...
„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí
Nedonošený novorozenec
Články: Nedonošený novorozenec
Nedonošený novorozenec je...
Výšku dítěte může matka v těhotenství ovlivnit
Články: Výšku dítěte může matka v těhotenství ovlivnit
Přemýšlí-li matka o svém...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Jarní střídání teplot a změna času ohrožují vaše srdce
Alergikům může způsobit potíže i zima
Články: Alergikům může způsobit potíže i zima
Zima, to nejsou jen sněhové...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Články: Nadměrná ztráta vlasů
Ve fázi klidové, tj. v době...
Naposledy čtené: