Lymfatický otok pro prodělané růži

Můj syn po prodělané růži měl značný lymfatický otok lýtka. Je možno užívat Wobenzyn ke zmírnění otoku? Bohužel nyní došlo k recidivě a růže se opět vrátila po necelém roce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, erysipel je infekční onemocnění. Wobenzym může do určité míry podporovat hojení, ale nepatří k léčivým přípravkům určeným pro hlavní léčbu. Doporučuji Vám domluvit se na dalším postupu v dermatologické ambulanci. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x