Lymfom

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat nebo spíše ujistit. Již pár dní mě na pohmat výrazně bolí uzlina v třísle. Proveden rtg a sono s výsledkem uzliny do velikosti 18 x 4 mm v podkoží, fyziol. vzhledu a tj vše. Myslíte, že bych tomu měla věnovat pozornost nebo se bát něčeho vážného?Jiné věci jako teplotu nepociťuji. V r. 2002 jsem měla mononukleosu a také zvětšené uzliny. Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Veroniko, pokud nemáte žádné obtíže, lékař Vás odeslal na rtg,sono vše se zdálo v pořádku, nemějte starost, vše bude v pořádku. Pravděpodobně půjde jen o reaktivní uzlinu, která za několik dní se opět zmenší.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: