Lymska borelioza

Dobry den, moc Vas prosim o radu, zda nasadit dcerce antibiotika dle krevniho obrazu, ktery zasilam. Nema zadne potize, jen prave ten teply flicek na ousku, ktery se ji udelal asi po sesti tydnech od kousnuti klistete do briska, to bylo sledovana a bez reakce. Zatim jsem nikdy nemusela pouzit chemii, ale ted se obavam, abych neriskovala. Dekuji pekne. S pozdravem Martina Ticha

Odpověď odborníka:

Dobrý den-vážím si Vaší důvěry,ale myslím,že plně kompetentní k rozhodnutí o postupu je ošetřující pediatr.Určitě s Vámi situaci ochotně prohovoří,klidně se mu se svými pochybnostmi svěřte.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: