Lymská borelioza a kojení

Dobrý den, byla mi krevním testem potvrzena nákaza LB. Lékař mi nepředepsal žádná ATB, protože kojím. Při první návštěvě mi také řekl, že se kojením nákaza nepřenáší. Teď, když jsou výsledky, si to rozmyslel a říká, že se může přenést. Jak to tedy je? Neexistují ATB vhodná pro kojící? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Léčbu antibiotiky rozhodně doporučuji - pokud nejste alergická na penicilin, může se nasadit např. amoclen na dobu 3 týdnů.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: