Lysina ve vlasech

Dobrý den, Před 3 týdny jsem si našel lysinu na hlavě o průměru asi 2.5cm. Lékař mi předepsal Beloderm Podle krevních testu vše v pořádku. Důvod , který lékařka stanovila je stres, což odpovídá. Asi před 5 měsíci jsem procházel velkým stresem. Tři týdny po nalezení holého ložiska mam celou plochu pokrytou jemnými bílými vlasy (zhruba půl cm dlouhé),které začaly růst okamžitě po objevení ložiska. Mám dotaz, zda je tohle ukázka, že cibulky jsou stále aktivní? Je to už proces návratu vlasů? Pokud ano, kdy zhruba ty vlasy ztmavnou a vrátí se do původního stavu? Jak případně tomu mohu napomoci? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

To, že alopetické ložisko zarůstá, je známkou úspěšnosti léčby, ale vlasy již nezpigmentují a mohou být celkově slabší než dříve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: