Lze otehotnet i s antikoncepci

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli lze otehotnet i pri antikoncepci, jestli tu je neco pricem antikoncepce neni ucinna. Dekuji

Odpověď odborníka:

Spolehlivost antikoncepce se uvádí jako Pearlův index – počet těhotenství na 100 žen, které jednotlivou antikoncepční metodu používají během jednoho roku. U hormonální antikoncepce je to 0.5-0,7

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Články: Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Bechtěrevova choroba neboli...
Kdy ještě není pozdě začít se léčit růstovým hormonem?
Angína - zánět patrových mandlí
Články: Angína - zánět patrových mandlí
Před rozvojem antibiotik...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: