Lze ovlivnit velikost penisu pred porodem?

Dobry den, zajimalo by me jestli lze nejak ovlivnit budouci rust penisu ditete pred porodem? Myslim to tak, ze jako otec bych napriklad par mesicu pred pocetim nemel kourit, pit alkohol, jist nezdrave potraviny atd. aby se telo procistilo (kvalita spermatu) a vyvin plodu byl 100%. A po porodu vychovavat dite zdravym zivotnim stylem V kostce mi jde o to, abych jako otec udelal maximum pro to, aby syn mel nejlepsi podminky a predpoklady ke spravnemu vyvinu a vetsimu penisu. Mohu tedy pro tento "cil" udelat neco jako otec? Je to mozne? Popr. jsou nejake specialni veci, metody, ktere by se zamerovali konkretne na velikost penisu? Dekuji za odpovedi a objasneni

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně byste měl dodržovat zdravý životní styl před početím dítěte, a to nejen pro velikost jeho penisu, ale i pro celkově zdravý vývoj plodu. Velikost penisu se nijak ovlivnit nedá, je dána geneticky.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: