Lze příznaky pp zaměnit s vážnější nemocí?

Dobrý den, od srpna loňského roku trpím problémem, který všemi příznaky odpovídá panické poruše (už jsem o této nemoci přečetla spoustu článků a každý symptom seděl naprosto přesně), mám matku zdravotní sestru, která mi s naprostým klidem říká, že je to pouze psychického rázu, a koneckonců, po tom všem, co se během poslední letech v mém životě odehrálo, se ani není čemu divit, přesto bych se raději chtěla zeptat na Váš názor, zda se panická porucha může zaměnit s jinou chorobou, např. nádorem na mozku apod. Předem děkuji za Vaši odpověď Daniella Pokorná.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, panická porucha je onemocnění, které může a nemusí mít svůj jednoznačný organický podklad. Odpověď na vaši otázku, zda by mohl být příčinou potíží např. nádor na mozku, vám tedy virtuálně prostřednictvím poradny dát nemůžu. Pokud jste s vašimi potížemi ještě u lékaře nebyla, bylo by pravděpodobně vhodné nějakého navštívit, teprve provedená vyšetření mohou dát na váš dotaz odpověď.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: