M. dequervain

Asi pred 2 měsíci jsem prodělala úraz distenze předloktí. V současnosti stále cítím ostrou a bodavou bolest při flexi a radialni dukci. Bolest se nachází v místech u processus styloideus radii . Byla jsem u dvou ortopedu a jeden říkal ze to může být nestabilita u os scaphoideum a druhý mi diagnostikoval M. DeQuervain. Dal mi obstrik do oblasti styloideu (diprophos a mesokain). Po obstrik me zápěstí docela dost bolelo a motala se mi hlava. Je to normální nebo to může být nějaký vedlejší účinek? Ještě bych se chtěla zeptat jaký je další postup u této diagnózy, za tři týdny mám další kontrolu. Děkuji za odpověď hezký den

Odpověď odborníka:

Po obstřiku by vám mělo být v ideálním případě dobře, bez motání hlavy. Je možné, že tyto preparáty nebudete dobře snášet. Ohledně dalšího postupu u ortopedické diagnozy předkládám dotaz specialistovi

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: