M7666 tendinitida achilovy šlachy ; berec

Prosím o sdělení nejlepší léčby na uvedenou diagnózu - nepatrný otok dist časti Achilovy šlachy cca 2 cm od úponu bez známek zánětu. Postačí elektro Th na oblast Achilovy šlachy 1. sin? Jaké vložky do bot by bylo si nutně dát ke zlepšení uvedeného stavu ? Je vhodné použití jírovcové masti ? Děkuji předem za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Ptal jste se na nejlepší léčbu. Je to sádrová dlaha na 2-3 týdny, mediakce Ibalgin, později mobilizační terapie a fyzikální léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jezte třešně, jsou dobré na klouby
Články: Jezte třešně, jsou dobré na klouby
Britští vědci z bostonské...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Hypotenze
Články: Hypotenze
Hypotenze je označení pro...
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: