Má první antikoncepce chloe

Dobrý den, již více jak měsíc používám antikoncepci chloe pravidelně, akorát je to má první antikoncepce a já jsem na začátku menstruace začala brát neaktivní(nehormonální) tabletky místo hormonálních má to nějaký vliv na ochranu proti otěhotněním. Bylo mi řečeno, že jde jen o první nechráněný měsíc. Po dobrání aktivních tabletek se mi však po 3 neaktivních tabletkách menstruace stále nedostavila. Má špatný začátek vliv na mojí menstruaci nebo je důvodem pouze ustálení(zpravidelnění) menstruace při braní první antikoncepce? A nemá to vliv na celý průběh užívání antikoncepce? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste již udělala takovou zásadní chybu vyčkejte menses a začněte užívat první den menses, v tomto cyklu jste nebyla plně chráněna ,pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: