Má vliv páteř na motání hlavy?

Dobrý den, už několik let mě pobolívají záda - klasika bloklá šíje a kříž. Považuji se za zdravého - kromě léků na tlak a cholesterol nic neřeším. Je to asi tři týdny, co se mi začala motat hlava. zašel jsem k obvodnímu lékaři a ten mě poslal na vyšetření na neurologii, oční a ORL. Vše dopadlo výborně, jen na ORL jsem dostal balení "Betaserc 24". Motání mám stále, připadám si jako hypochondr. Napadlo mě, že právě problémy se zády mohou být příčinou. Co myslíte, může to tak být.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy může být točení hlavy spojeno s poruchami držení šíje (hlavy), taže vlastně "od páteře". Jestli to je příčinou může zjistit zkušený fyzioterapeut, zvlášť, když ostatní nálezy jsou normální.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: