Macminor a použití kondomu

Paní doktorko, mám dotaz ohledně současného použití Macminoru a kondomu. Dostala jsem na poslední prohlídce přípravek Macminor a paní doktorka mě řekla, že můžu mít během léčby pohlavní styk. Zapomněla jsem se jí však zeptat, zda přípravek Macminor neovlivní nějak účinnost kondomu. Poradíte mně prosím? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Macmiror spolehlivost kondomu nesnižuje, jen během léčby zánětu může být styk bolestivý.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Články: Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Mluvit spolu a rozumět si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: