Macmiror

Dobrý den, zajímala by mne účinnost léku Macmiror. Tento všelék dostávám já i mé kamarádky na rozličné gynekologické obtíže. Dokonce často i jen jako prevenci. a vždy stejným způsobem - vybrat 8 globulí, zavádět jednu večer. Má otázka zní, zda dostanu- li tento lék jako prevenci, je nutné jej brát celých 8 dní, nebo je účinný už při méně dnech (přeci jen při menstruaci se má užívání taky přerušit...)Upřímě mám kolikrát pocit, že nadělá na sliznici větší paseku a navíc opravdu obtěžuje svým zabarvením. Jaká je jiná varianta léku s podobným účinkem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Takto se na problém není možno dívat,Macmiror má své místo při léčení určitých onemocnění,není rozhodně určen jako prevence, léčba se řídí vždy podle nálezu a volí se přípravek,na který je původce citlivý, Macmiror rozhodně není všelék. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: