Macmiror a antikoncepce lindynette 20

Dobrý den,týden jsem brala antibiotika Medoxin a poté mi má lékařka na doléčení předepsala Macmiror. Chtěla bych se zeptat jestli léky Macmiror ovlivňují účinnost HA Lindynette? Vím, že Medoxin účinek HA snižuje a do konce cyklu bych se raději měla chránit. Macmiror doberu 5. den v období sedmidenní pauzy. Budu již s novým platíčkem antikoncepce plně chráněná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s novým platem již chráněná budete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: