Macmiror entizol500

Hezký den. Již jsem psala ohledně těhto léků v jiném dotazu. Užívám vkládací tablety do pochvy a polykací tablety macmiror. Jsem v pátém dni uživání a stále mám výtok ve kterém se objevují i malé částečky. PDnes večer se přidalo i mírné pálení pochvy. CO s tím? Mám vynechat entizol, příp k němu připojit rosalgin nebo něco jiného? Samozřejmě se budu co nejdříve snažit dostat ke své gynekoložce

Odpověď odborníka:

Malé částečky mohou být i nerozpuštěné kousky tablety, pokud není pálení pochvy příliš velké bylo by vhodné léčbu dokončit, před zavedením tablet je možno použít Rosalgin nebo sedací koupel v řepíčku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x