Macmiror entizol500 a rosalgin

Dobrý den. Mám výtok z pochvy a dostala jsem polykací tabletky macmiror a zaváděcí tablety entizol500 výtok přetrvává jsem v pátém dni užívání. Můžu i přezto použít rosalgin? Nemůžu si nějak uškodit? Ve výtoku se objevují i malé částečky, kousíčky. Pochva mě nijak výrazně nesvědí, nebolí, jen je mírná bolest v podbřišku. Používám antykoncepci lindynet. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Klidně můžete Rosalgin vám v žádném případě nemůže ublížit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: