Macmiror v těhotenství

Dobrý den, lékař mi předepsal Macmiror comlex 500 po kontrole s tím, že to vypadá, že mám kvasinky. Jsem v 17. týdnu těhotenství a nechci brát nic zbytečně. Nebylo by lepší brát boraxové globule, které se mohou i v 1. trimestru? Nemůže Macmiror nějak ublížit miminku, když se smí pouze na doporučení lékaře?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte infekci,kterou je třeba léčit, tak Macmiror je dobrý lék. Jaký infekt máte nevím, kvasinky to být mohou, ale nemusí. Můžete zkusit nejprve boraxové globule, které jsou spíše desinfekční,než že by léčily infekci jako takovou. Osobně bych dala na doporučení lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: