Macmiror v těhotenství a orgasmus

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemohu ohrozit miminko( 14+3tt ) pokud zavádím globule Macmiror a dosáhnu orgasmu, jestli to nemůže narušit prostřední miminka, např.narušit plodový obal, zda je dostatečně chráněno např.děložním čípkem, předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zdravému a prosperujícímu těhotenství Macmiror ani orgasmus neublíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: