Macrimor complex 500

Dobrý den, končím užívání globulí Macrimor complex 500 na vaginální infekci. Nečekaně se mi dostavila menstruace, 2 týdny po posledním krvácení. Užívám hormonální antikoncepci. Je to v pořádku? Mám s užíváním antikoncepce pokračovat normálně?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s atk pokračujte, neprav krvácení nejspíše s macmirorem nesouvisí. stává se to i bez vag terapie

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: