Madelungova deformita

Potřebovala bych poradit jsem po operaci obou dvou rukou. Jedna dopadla velmi dobře a ta druhá bohužel už né mám jí na dvakrát operovanou a stále bolí nevím si rady. prosila bych o radu co mám ted dělat v práci nemohu fingovat na 100% a už v několika jiných zaměstnání mě kvuli tomu lékaři odmítly nastoupit do zaměstnání. tak nevím co mám udělat abych mohla pracovat a žít normální život. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Stav vyžaduje od ortopeda precizní zhodnocení podle klinického nálezu, pohledu a pohmatu, zhodnocení pohybu předloktí a zápěstí spolu s loketním kloubem a současně srovnání i s rtg snímkem a vyhodnocením případnou polohou kovového materiálu pokud byl užit.
Jistě pohybová léčba na rehabilitaci, ergoterapie, nácvik denních činností.
Tedy ortopedická a rehabilitační ambulance. Léčbu nezastavovat předčasně. Lázeňská léčba bývá vhodná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: